Καμπούλ / Η «μικρή Αφγανή» απελάθηκε και επέστρεψε στην Καμπούλ | in.gr : Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Καμπούλ / Η «μικρή Αφγανή» απελάθηκε και επέστρεψε στην Καμπούλ | in.gr : Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ.

Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα.

Αιματηρή επίθεση στην Καμπούλ (εικόνες) | Κόσμος | ANT1 News
Αιματηρή επίθεση στην Καμπούλ (εικόνες) | Κόσμος | ANT1 News from ant1media.azureedge.net
Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση.

Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8).

Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς.

Απρόσμενη επίσκεψη του Πομπέο στην Καμπούλ
Απρόσμενη επίσκεψη του Πομπέο στην Καμπούλ from www.zougla.gr
Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ.

Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Ξεκίνησαν την εκκένωση της πρεσβείας στην καμπούλ οι ηπα καθώς προελαύνουν οι ταλιμπάν.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ.

Δύο νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ - ΤΑ ΝΕΑ
Δύο νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Σε δήλωσή τους οι εξτρεμιστές αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να καταλάβουν την καμπούλ με τη βία. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ.

Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους.

Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ενός πιλότου περιέγραψε στον alpha στα όσα πέρασε ο γιος της στην καμπούλ. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Posting Komentar

0 Komentar